Träningsnarkoman som tränar för hälsa, välmående på alla plan och en funktionell kropp. Styrkelyft, kettlebells, kroppsviktsövningar och TRX är mina droger. Också mammor bör träna.

Paleo som livsstil, inte diet.onsdag 7 juni 2017

11 månader senare

Tänk att Karla redan är 11 månader. Snart är det ett år sedan jag blev tvåbarnsmamma. Tiden går så sjukt fort och Karla är ingen mini-baby mer utan en aktiv, rörlig och busig snart toddler!

Sommaren är här och vi njuter av slapp vardag utan planerat program. Mer spontant program med dagliga rutinerna.

Jag tränar på, när vi är hemma kämpar jag med att hålla fast vid 2-3 cykelpass på 10km i veckan plus 2-3 styrkepass. Började göra chins igen. Så skönt! Men får vara försiktig för tar jag i för mycket får jag så ont i handlederna. Men kör chins plus Gobletsquats med kettlebell 2 gånger i veckan. Och så spontana promenader med Karla i vagnen och Joel på balanscykel.

Kroppen ger bra svar på tyngre träningen! Det är vad min kropp behöver för att ge resultat snabbt. När vi har varit hos mina föräldrar har jag varit och lyft stockar och gått arm/apgång.

Min kropp har behövt betydligt längre tid på sig nu att komma "i form" efter graviditeten. Ännu har jag mycket lös hud kring magen. Men det minskar sakta men säkert. Men har ingen stress även om jag inte 100% trivs med min kropp ännu. Men jag vet att jag hela tiden går mot rätt håll så länge jag tränar och äter 80% bra. Är konstigt lugn när det gäller min kropp. Orkar helt enkelt inte stressa/fundera över den på samma sätt som tidigare. Så länge jag orkar i vardagen, är frisk och har en värkfri kropp är jag lycklig. Det kommer med upprätthållande träningen. Kanske det är någon konstig visdom som kommer med åldern, haha! Och jag har på något sätt accepterat att jag högst troligen inte kommer bli en storlek 34 mer så jag har rensat bort de kläderna och köpt strlk 36 istället. Och det känns riktigt bra. Klart det skulle vara kul med en tight kropp igen sådär som jag hade snabbt igen efter att Joel föddes men det känns inte som prio 1 mer.Magen för ungefär 1 år sedanOch så magen 11 månader efter att Karla föddes.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar