Träningsnarkoman som tränar för hälsa, välmående på alla plan och en funktionell kropp. Styrkelyft, kettlebells, kroppsviktsövningar och TRX är mina droger. Också mammor bör träna.

Paleo som livsstil, inte diet.måndag 6 juni 2016

Here we go again

Och så är vi igen hos mina föräldrar, har knappt varit hemma sedan slutet av april. Men så länge F är mycket på jobbresor så känns det tryggast att ha barnvakt nära till hands då jag går in i v39 imorgon. Hemma i Åbo finns ingen 100% barnvakt, bara en massa kanske och så tar det ändå tid innan någon av våra föräldrar kan komma och ta hand om Joel. Vill inte vara ensam när värkarna kommer igång.

Känns lite som jag inte alls är förberedd på att babyn kommer. Plockade med lite kläder ifall babyn kommer innan beräknat men har inte packat min förlossningsväskan ens ännu.. Suck!

Annars så vankar jag framåt, försöker gå promenixer dagligen och sedan tränar jag ännu ett par gånger i veckan med träningsgummiband. Blir armar och rygg. Squats är fortfarande ett big no no då babyn har fixerat sig och det känns obehagligt. Satsar på att äta bra och så lite vätskebindande mat så mår jag rätt bra. Men nog känner jag suget efter att få börja träna påriktigt igen! Ska bli så kul att komma igång!- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar